Interieurdecoratie

Wanddecoratie 

Je huis transformeren met de juiste wanddecoratie kan een adembenemend effect hebben, en we zijn hier om je te helpen bij het ontdekken van de mogelijkheden. Op deze pagina ontdek je alles over verschillende vormen van wanddecoratie, waaronder naadloos behang, muurcirkels en prints. Laat ja inspireren en leer hoe je jouw ruimte tot leven kunt brengen met deze prachtige decoratieve opties. 

Naadloos foto behang:  

Naadloos foto behang is een uitstekende manier om je muren om te toveren tot kunstwerken. Het kenmerkt zich door de naadloze uitstraling en is beschikbaar in een scala van prachtige ontwerpen. Er zijn enorm veel voordelen van naadloos foto behang. Niet alleen biedt het een strakke en eigentijdse uitstraling, maar het kan ook kamers groter laten lijken en sfeer toevoegen aan elke ruimte. Leuke bijkomstigheid is dat het ook nog eens makkelijk schoon te maken is. 

Ontwerpmogelijkheden: Met naadloos foto behang zijn er eindeloos veel ontwerpmogelijkheden. Of je nu kiest voor een rustgevend natuurmotief, een gewaagd modern patroon, of zelfs aangepaste ontwerpen, het resultaat zal verbluffend zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over de ontwerpmogelijkheden of zoek zelf alvast een foto uit op Adobe Stock en noteer de code van de uitgezochte foto.

Installatie: Wij staan klaar om u te helpen bij de installatie van het behang, om ervoor te zorgen dat het perfect op de muren past.  

photo-output
Middel 2-100
Middel 2-100
Sluisgarden Airtex
previous arrow
next arrow
photo-output
Middel 2-100
Middel 2-100
Sluisgarden Airtex
previous arrow
next arrow
houtlook
Marmer look
spikkeltjes print
previous arrow
next arrow
houtlook
Marmer look
spikkeltjes print
previous arrow
next arrow

Wrappen met interieurfolie

Verander moeiteloos elk oppervlak – tafels, deuren, trappen, kasten, bureau’s, keukens – in een stijlvol kunstwerk.

Ontwerpmogelijkheden: Geef je ruimte karakter met onze diverse ontwerpen, zoals warme houtmotieven en luxe marmerlooks. De mogelijkheden zijn grenzeloos, en met onze folie wordt het upgraden van je interieur een fluitje van een cent.

Installatie: Wij staan klaar om u te helpen bij de installatie van de interieurfolie, om ervoor te zorgen dat het perfect op de muren past.

Interieurfolie is de slimme keuze voor een snelle en trendy make-over. Dus waar wacht je nog op? Transformeer je leefruimte vandaag nog met onze veelzijdige interieurfolie!

Alvast wat inspiratie opdoen? Klik hier voor inspiratie. Houd er rekening mee dat de kleuren online mogelijk enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren op de folie.

Prints 

Prints maken het mogelijk om uw muren te verfraaien met een breed scala aan afbeeldingen en kunststijlen. Prints zijn geschikt voor zowel modern als traditioneel ingerichte ruimtes. 

Drukmethoden: Onze prints worden met de grootste zorg afgedrukt om de details en kleuren van de kunstwerken nauwkeurig weer te geven. We maken gebruik van hoogwaardige drukmethoden om levendige, op maat gemaakte prints te produceren. 

Ontwerpmogelijkheden: Met naadloos behang zijn er eindeloos veel ontwerpmogelijkheden. Of je nu kiest voor een rustgevend natuurmotief, een gewaagd modern patroon, of zelfs aangepaste ontwerpen, het resultaat zal verbluffend zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over de ontwerpmogelijkheden of neem een kijkje op onze Instagram voor inspiratie. 

Installatie: Wij staan klaar om u te helpen bij de installatie van de prints, om ervoor te zorgen dat het perfect past. 

neptune
Prints schuiten
resultaat print achterzaal
Print molen
previous arrow
next arrow
neptune
Prints schuiten
resultaat print achterzaal
Print molen
previous arrow
next arrow